Yhteystiedot

Terve: Olen Pm -international itsenäinen jälleenmyyjä.
Voit ostaa suoraan netistä
tai liittyä jälleenmyyjäksi jolloin, voit ansaita rahaa
Lisätietoa löytyy kun klikkaat yhteystiedoissa
olevaa kotisivu kohtaa .
Sonera videossa esiintyy AD-mainosmalli Juha Nekkonen
Terveisin: Juha


Juha Nekkonen

Uusimmat kuvat

Share |

Yhteystiedot

Juha Nekkonen

Mobile phone: 050-3547031 E-mail: samsung@wippies.com

http://www.5162018.well24.com sekä http://pm-international.com/?TP=5162018&cid=72 Terve: Terve: Kaiken hyvinvoinnin perusta olemme itse, ja siihen perustuen annamme asiakkaillemme hoitojen lisäksi neuvontaa, , koskien oman kehon hyvinvointia. Tehokkailla ravintolisillä myös lisää energiaa ja ravintoa lautasillemme ja näin varmistamme oman ravinnon saantia päivittäin kehomme tehtaisiin (solut), jos epäilet, että 100% energiasi saantisi ravinnon kautta jää vajaaksi.
Meiltä on saatavana myös laadukkaita ja ainutlaatuisia koko maailman tasolla olevia ravintolisä-tuotteita , moninkertaisesti patentoituja ja GMP- standaroituja, jotka valmistetaan Saksassa. Säilöntäaineettomia ja jotka juodaan mehun muodossa, NTC(R) = huolehtii jopa 5 kertaa nopeammin ja tehokkaammin ravinteiden imeytymisestä NGP(R)= tarkoittaa, että oikealla yhdistelmällä keskinäisissä suhteissa ravintoaineryhmissä saavutetaan optimaalinen energian saanti ravintotasolla.
Palveluissa haluamme korostaa, että pääasiassa olemme me itse ja siksi on tärkeää, että pidämme ainoasta asiasta, (kehosta) hyvää huolta. Kokonaisuutemme voi hyvin, olemme iloisia , energisiä, ja tarmokkaita, ilman suurempia ongelmia.
Moni meistä tässä nykyajan stressaavassa ja kiireisessä maailmassa vain unohtaa, että itsensä hyvinvoinnista huolehtiminen on kaikkein tärkein pääoma.
Kaikki lähtee suolistosta, niin ihon, kuin terveytemme pilarit. Katso seuraavat linkit: http://5162018.pm-quickstart.com/?cid=fi jahttp://www.koiranpentu.palvelee.fi/ Terveisin: Juha Nekkonenhttp://www.koiranpentu.palvelee.fi/2